DAK En Zinkwerk den Bosch

EDL Repareert lekke daken. Gespecialiseerd in het maken van zinkwerk, dakwerk en het repareren van daken! Zinkwerk Den bosch

zinkwerk Den Bosch

Zinkwerk Den Bosch? Zinkwerk is zeer belangrijk voor de afwerking. Dit is uiteindelijk het gene waar u het meest tegen aan kijkt. Zinkwerk wordt gebruikt bij dakgoten inclusief regenpijpen en afwerking van dakkapellen.

Dakbedekking Den Bosch

Op zoek naar dakbedekking Den Bosch. Neem contact op met EDL. Wij kunnen uw nieuwe dakbedekking vakkundig repareren of vernieuwen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Zinkwerk Den BOsch

 Zinkwerk Den Bosch

 
Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor uw zinkwerk den bosch en omgeving? EDL loogieterswerken is uw partner voor al uw zinkwerk. 

 

Zinkwerk wordt vaak gebruikt voor dakgoten inclusief regenpijpen. Ook wordt het voor dakkapellen en hemelwaterafvoer gebruikt. Zinkwerk is erg duurzaam en heeft vaak een mooie eind uitstraling. Het is tenslotte het gene waar u tegenaan kijkt.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. 

Dakbedekking en Daklekkage

Dakbedekking den Bosch? Of een lekkage Den Bosch? Neem contact met ons op

U heeft een lekkage, EDL kan u er snel en vakkundig mee helpen. Een lekkage in het dak is erg vervelend. Als u dit niet snel laat oplossen door een professional is de vervolgschade vaak niet te overzien. Uw muur,gevel of stucwerk binnen kunnen namelijk schade oplopen. Ook meubels en elektra kunnen flinke schade oplopen. 

Allereerst voeren wij een grondige inspectie uit wat er nu precies lekt, hoe het op te lossen is en wat de kosten zouden zijn. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan met hoge kosten berekend achteraf, in verband met meerwerk.  Bel ons voor advies, we komen graag kijken. EDL is ruim 35 jaar actief in dakbedekking en lekkages. We hebben al de ervaring om u van uw probleem af te helpen!

 

 

2014-06-24 11.21.52

Voorbeelden van daklekkages

Daklekkage Den Bosch

Camera inspectie voor opsporen van een lekkage.

EDL beschikt over de nieuwste apparaten voor camera inspectie. Daardoor kan de lekkage snel gevonden worden en worden gerepareerd. Voor installatie van een nieuw dak neem contact op.

lekkage den bosch

CV Lekkage Empel

Je kunt het beter voorkomen dan genezen.

Goed onderhoud zorgt ervoor dat lekkages verminderen. Zo ook bij deze foto. Roest kan de situatie verergeren. Zorgt dat u op tijd met ons contact opneemt.

0767BBBBBC724301B352DE3EB2B73EFD

Lekkage & vloerschade Vught

Grote schade door lekkage.

bij deze klus in empel stuitte we op een lekkage die al enige tijd zich voordeed. Daardoor is de schade vergroot en moest de vloer plus ondervloer vervangen worden. Neem snel contact op.

Neem contact op

stuur ons een berichtje

Contactgegevens EDL Loodgieterswerken